Hvad kan vi tilbyde?

CC Ejendomme Køge har mange års erfaring med selskabs- og ejendomsadministration, salg og udlejening af ejendomme samt boliger i udlandet...

Ejendomme

Om det er en ejendom der skal sælges, udlejes eller forhandles - CCEK kan hjælpe med det hele...

Erfaring

Når det kommer til kvalitet er erfaring det vigtigste - CCEK har over 20 års erfaring

Udlandet

CCEK har de sidste par år udvidet forretningen med køb og salg af ejendomme i udlandet

Om CCEK

CCEK – Carl Christensen Ejendomme Køge

Carl Christensen – Calle – er grundlægger og direktør i ejendomsselskabet CC Ejendomme Køge ApS. Carl R. Christensen har beskæftiget sig med ejendomme siden 1980, hvor han købte sin første ejendom i en alder af blot 21 år.

CCEK administrerer ca 80 ejendomme og op imod et par hundrede lejemål, primært indenfor erhverv. Selskabet tilbyder alt indenfor ejendomsadministration- og udvikling, samt formidling af ejendomme og assistance med udviklingsprojekter. Derudover er CCEK eksperter i udførelse/gennemførelse af byggesager, dels egne, men også for andre.

Senest har han udvidet forretningen til også at omfatte køb og salg samt udlejning i udlandet.  

Læs mere om CCEK under fanen “om os”.

Mød vores medarbejdere

Ejendomsadministration

Carl Christensen

Direktør

Grundlægger af CCEK
Carl R. Christensen - Calle - er grundlægger og direktør i ejendomsselskabet CC Ejendomme Køge ApS. Carl R. Christensen har beskæftiget sig med ejendomme siden 1980, hvor han købte sin første ejendom i en alder af blot 21 år, og siden har han arbejdet med ejendomsudvikling.

Ejendomsadministration

Susanne Juul Mortensen

Administration og regnskab

Susanne har mange års erfaring med bogholderi og sidder til dagligt med bogholderi og ejendomsadministration m.m. og arbejder fuldtid.

Ejendomsadministration

Pia Andersen

Administration og Regnskab

Pia Andersen har mange års erfaring med bogholderi. Til dagligt arbejder hun med bogholderi for de tilknyttede selskaber og arbejder fuldtid.

Ejendomsadministration

Lisbeth Hansen

Administration og regnskab

Lisbeth Hansen, er kontoruddannet og har mange års erfaring. Til dagligt arbejder hun med bogholderi for diverse selskaber og arbejder fuldtid.

Ejendomsadministration

Peter Nielsen

Controller

Peter har en finansiel baggrund og har arbejdet som revisor i 25 år heraf mere end 15 år som selvstændig indenfor revision og regnskab med speciale i mindre og mellemstore kunder.
Peter sidder med løbende controlling og kvalitetssikring af det udførte arbejde.

Ejendomsadministration

Rikke Vang

Administration og PA

Rikke har en kontoruddannelse og en overbygning som Administrationsøkonom. Til daglig supporterer hun Calle i hans arbejde og derudover sidder hun med markedsføringen, ejendomsadministration, selskabsadministration m.m. og arbejder fuldtid.

Mere end 20 års erfaring i ejendoms- og selskabsadministration

en_USEnglish
da_DKDanish en_USEnglish