Salg af boliger i Spanien

Her kan du se hvilke boliger vi har til salg i Spanien - I øjeblikket har vi to boliger til salg - der kommer flere med tiden...

Penthouselejlighed i La Torre Golf Resort

Stor og nyrenoveret penthouselejlighed med alt hvad hjertet begærer, inklusiv en smuk udsigt over resortet og bjergene i baggrunden.

– I klart vejr kan man se Mar Menor og La Manga landtangen. 

Med blot 50 m til nærmeste pool, egen p-plads og en stor sydvest vendt terrasse, får du en fuldt udstyret, nordisk designet lejlighed.

*Kan også købes som Delebolig Koncept – læs nederst på siden

Pris: 174.000,00 EURO

Delebolig Pris: 29.000 + fællesudgifter

Lejligheden er på 65 m2 og ligger på 3. sal.  Den består af: stue, køkken, 2 soveværelser, badeværelse og en stor ugeneret terrasse på 30 m2. 

Køkkenet er udstyret med: køleskab, fryser, ovn/komfur/emhætte, elkedel, mikroovn, opvaskemaskine og en vaskemaskine.

Det ene soveværelse har en stor dobbeltseng og det andet soveværelse har to enkeltsenge, begge har indbyggede klædeskabe, aircondition og direkte udgang til terrassen. 

Stuen indeholder et stort spisebord med plads til 6 personer, sofa, sofabord, TV, PlayStation, musikanlæg, aircondition og en flot udsigt over golfbanen.

Terrassen på 30 m2 og er udstyret med en markise, 1 bord med plads til 6 stole, 2 sofaer og et sofabord, 2 solvogne samt en grill.
Til lejligheden hører egen P-plads. 

Læs om Delebolig Konceptet her

”Delebolig Konceptet” giver dig adgang til dine drømme uden at skulle tænke på besværet ved at eje en bolig selv. 

En ”Delebolig”  giver dig adgang til en større og bedre bolig og derved får du mulighed for at få mere for pengene. Du bliver medejer af en ejendom der typisk koster 6 gange mere hvis du selv skulle købe den og på den måde får du mulighed for at være ejer af en bolig du normalt ikke selv ville have råd til. 

”Delebolig” leverer et gennemprøvet koncept, der sikrer at spare dig for alt besværet både i forbindelse med købet, men også i forbindelse med den daglige administration. Samtidig stiller vi vores professionelle ekspertice til rådighed i hele forløbet. Hvilket gør at alle små og store spørgsmål der opstår i forbindelse med køb og drift af boligen, kan besvares baseret på vores tidligere erfaringer.

”Delebolig” sikrer dig at der ikke kommer uforholdsmæssige ekstrabetalinger, idet at vi indregner en likviditetsbuffer for alle vores boliger. Dvs. at skulle der være en enkelt medejer der ikke betaler som aftalt, vil der i ejerforeningen være den fornødne likvidiet til at betale den løbende drift. Viser det sig at der er en ejer der ikke betaler sine løbende driftsudgifter, kan de øvrige ejere beslutte at ekskludere denne ejer fra ejerforeningen – og at dennes andel sælges til en ny ejer. Alternativt kan de øvrige ejere udnytte deres option til at købe denne tidligere ejers del.   

Et ejereskab i ”Delebolig” er forpligtende i den forstand at du har mulighed for at deltage i den årlige generalforsamling, der afholdes for hver bolig. Her vil der typisk blive truffet afgørelse omkring væsentlige forbedringer, godkendelse af regnskab og næste års budget.

”Delebolig” vil løbende have nye boliger til salg og her vil det også være muligt for eksisterende kunder, at udbyde deres andele til salg. Der kan også være tilfælde hvor nogle er interesseret i at skifte til noget større eller mindre, i forhold til den enkeltes behov. 

”Delebolig” vil være med til at sikre at flere har mulighed for at eje en bolig i udlandet. Og samtidig være en del af et koncept der sikrer det vigtigste for den enkelte – ferie uden bekymringer.

”Delebolig’s” aftalegrundlag er udarbejdet af eksterne professionelle rådgivere og vi vil naturligvis løbende følge op på den lokale lovgivning  og kundens situation, for at sikre at aftalegrundlaget til enhver tid tager hensyn til eventuelle ændringer.

en_USEnglish