Her kan du læse om CC Ejendomme Køge

CC Ejendomme Køge ApS er en privat virksomhed som arbejder inden for ejendomsadministration, selskabsadministration og ejendomsudvikling. I det følgende afsnit vil virksomhedens rammer blive beskrevet.

Carl ”Calle” Christensen – er grundlægger af ejendomsselskabet CC Ejendomme Køge ApS. Carl Christensen har beskæftiget sig med ejendomme siden 1980 hvor han købte sin første ejendom, i en alder af blot 21 og har siden arbejdet med ejendomsudvikling.  Carl Christensen har ligeledes mere end 20 års erfaring med udvikling og opførelse af bygninger til dagligvarebutikker. Har bl.a. opført ca. 20 af slagsen, senest Aldi i Slagelse på Idagårdsvej, samt Superbest og Jem og Fix i Haslev og to butikker på Prins Jørgens Alle 2 i Vordingborg med 10 ejerlejligheder på 1. sal. Carl Christensen største projekt har været Den Hvide By i Køge, hvor han har stået for udviklingen af den oprindelige ”Codan Gummi Fabrik” et område på 285.000 kvm. Som I dag fremstår som et meget attraktivt erhvervsområde med mere end 100 erhvervslejemål.  Firmaets domicil er på Søndre Allé 2 i Køge i Brohuset, som Carl Christensen har omdannet til spændende erhvervslokaler. Brohuset har tidligere tilhørt Kureer familien som har haft huset i mange år.

Carl Christensen er uddannet i den finansielle verden og har arbejdet i bankmiljøet i mange år, bl.a. som bankdirektør i Roskilde Bank og Jyske Bank. Carl Christensen har ligeledes altid været aktiv i sportsverden dels som træner og dels som leder og kender betydningen af et godt netværk og frivilligt arbejde. Carl Christensen er bestyrelsesformand i Team Sydhavsøerne A/S, som han selv har været medstifter på for en del år siden. Han  har også en fortid som adm. Direktør i Herfølge Boldklub, samt som træner og bestyrelsesmedlem i Køge Håndbold Klub. 

CC Ejendomme Køge ApS administrerer mere end 80 ejendomme og op imod et par hundrede lejemål, primært indenfor erhverv men også bolig.  CC Ejendomme Køge tilbyder alt inden for ejendomsadministration og formidling af ejendomme samt assistance med udviklingsprojekter. Udførelse/gennemførelse af byggesager dels egne men også for fremmede.

Udover Carl Christensen udgør firmaet af et administrationsteam. Firmaet arbejder sammen med en lang række af lokale håndværksfirmaer ved udførelse af byggeopgaver.

CC Ejendomme Køge ApS er et administrationsfirma der arbejder målrettet for kunderne, som er ejere af erhvervs- og boligudlejningsejendomme, selskaber og ejerforeninger. 

Socialt ansvar:

CC Ejendomme Køge ApS påtager sig gerne et socialt ansvar samt bidrag til social udvikling. Som del af det sociale ansvar har der gennem tiden været ansat flere unge borgere i praktik.

 Derudover har der været ledige borgere fra det lokale jobcenter i arbejdsprøvning.

VISION, MISSION OG VÆRDIER

Værdigrundlag:

  • Kvalitetsorienteret: Vi leverer et ordentlig produkt
  • Faglighed: Vi ved hvad vi taler om
  • Serviceminded: Vi prøver at opfylde alle kundernes behov
  • Respekt: Vi behandler alle ordentligt
  • Tillid: Vi siger, hvad vi mener og holder hvad vi lover

Vision:

  • CC Ejendomme Køge ApS vil være en stærk og attraktiv samarbejdspartner for erhvervsvirksomheder og med en sund økonomi.

Mission:

  • Virksomheden udvikles ved at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdernes kompetenceudvikling og trivsel danner det bærende fundament.
da_DKDanish